Hovedmenu Om klubben Klubbens historie Medlemmerne Vedtægter Springmeet For medlemmer Kolonnekørsel Tips Ture i det Østjyske

Vi er en motorcykelklub for folk med hang til engelske motorcykler. De fleste af klubbens medlemmer kører  TRIUMPH, BSA og NORTON, men alle ENGELSKE motorcykler er velkomne.

Billede fra en klubaften på vores gamle adresse

 

Indtil d-30/9-03 holdt vi til i et nedlagt smedeværksted på adressen Ingerslevvej 16. 8361 Hasselager. Vi er nu flyttet til Duelandsvej 10, Årslev, 8220 Brabrand. Vi holder klubaften hver torsdag kl. 19:00 - 21: 00, så kig ind til en kop?

Som medlem kan optages enhver ejer af en engelsk motorcykel. Endvidere kan engelsk motorcykelinteresserede optages som støttemedlemmer, hvis vedkommende er fra en husstand hvor ejeren af en engelsk motorcykel er medlem af MC NEPTUN.

Vi beskæftiger os med køreture ud på de små veje i Århus Amt. Derudover kører vi til træf for engelske motorcykler og hvad der ellers har vores interesse.

Vi har ikke noget krav om at man skal være medlem for at deltage i vores ture, det vigtigste er at man kommer på en engelsk motorcykel og at have det rart sammen, det er dog et krav at folk der kører sammen med os opfører sig disciplineret under kolonnekørsel og ikke kører mellem hinanden, men holder deres plads i kolonnen.

Hvis du er interesseret i at køre med os men ikke føler dig sikker på mødested og tid kan du kontakte Allan:     25 30 43 38